Vi är proffs på all offentlig miljö - kontorsinredning, hotell, kursgård eller restaurang


Vi erbjuder valfrihet i inredningsprocessen - hos oss kan du välja när och hur du vill att vi hjälper dig. Vår långa erfarenhet har gett oss ett arbetssätt som är effektivt och som säkerställer bra resultat med nöjda kunder.  Vi hjälper dig gärna i hela inredningsprocessen, men har du endast behov av hjälp med vissa delar, går även detta utmärkt.

Kontakta oss - för rådgivning för just ditt projekt!
 

START

Behovsinventeringen görs tillsammans med dig som kund och spelar en viktig roll för slutresultatet. Vi engargerar oss till viss del i er dagliga verksamhet för att förstå just era behov och utforma våra förslag utifrån optimala arbetssätt och förhållanden. Vi ritar därefter upp din lokal eller ditt kontor för att planera den så effektivt som möjligt samt för att sätta färg och form. Vi ritar i ArchiCAD och våra ritningar presenteras givetvis i 3D för att du ska kunna visualisera dig slutresultatet innan vi sätter igång. Förslaget innehåller ritning, materialval, färgsättning, möbelval, belysning samt visar funktionerna i den nya miljön.


GENOMFÖRANDE

Vi startar inredningsprojektet med att uppföra en rumsbeskrivning som i detalj beskriver alla material, färger, val av golv, möbler, specialsnickerier, belysning etc. Den fungerar som en detaljerad arbetsbeskrivning för alla inblandade parter. Vi projektleder och sköter all byggledning under arbetsgången. En totalrenovering är tidskrävande med många bollar att koordinera samtidigt. Därför uppskattar våra kunder när vi även hjälper dem med denna bit. Grundliga inköpsunderlag är ett måste för att rätt produkter och tjänster beställs. Då det ofta är många olika leverantörer inblandade i ett inredningsprojekt handhar vi även all leveransbevakning och samordning åt våra kunder.  

AVSLUT

När det är dags att flytta in hjälper vi till med all montering. Vi arbetar med branschens främsta och mest erfarna inredningsmontörer och ser till att allting blir precis perfekt.

Kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert!